Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 04. 2018. 12:39 >> 12:44

DEBITUJE U SRIJEDU

Zvanično: Radonjić novi trener Bajerna

Crnogorski trener Dejan Radonjić od danas je novi trener košarkaša Bajerna iz Minhena, saopštio je taj njemački klub.

Bivši trener Budućnosti i Crvene zvezde je na klupi Bajerna naslijedio Aleksandra Đorđevića, selektora Srbije, koji je prošle nedjelje dobio otkaz.

Radonjić je sa Bajernom potpisao ugovor do kraja sezone, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

On je danas odradio prvi trening s novom ekipom.

"Bilo je nekih opcija posljednjih mjeseci, ali za ovakav izazov nijesam morao mnogo da razmišljam, sve se dogodilo vrlo brzo. Tim je izgubio četiri utakmice zaredom, u posljednjoj smo primili više od 90 poena. To ne smije da se dešava. Odbrana mora brzo da se popravi. Do plej-ofa imamo dovoljno vremena za to. Učinićemo sve da odbranimo prvo mjesto. A, cilj je jasan - osvajanje prvenstva", rekao je Radonjić za klupski sajt.

Crnogorski trener je bio bez posla od odlaska iz Zvezde jula 2017, a u Bajernu će ponovo sarađivati sa Stefanom Jovićem i Maikom Cirbesom koje je trenirao i u redovima crveno-bijelih.

On je u karijeri bio i selektor Crne Gore.

Dejan Radonjić će na klupi Bajerna debitovati u srijedu u utakmici protiv Ulma.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније