Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

31. 03. 2018. 22:41   >>  22:37

U BAJERNU

Radonjiću otvorena opcija i za narednu godinu?

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić dogovorio je sa čelnicima Košarkaškog kluba Bajern da preuzme ekipu do kraja sezone, sa mogućnošću da saradnja bude nastavljena i naredne.

 

Tu vijest je objavio poznati košarkaški novinar Dejvid Pik.

On je na Tviteru objavio da će Radonjić u Minhenu ponovo trenirati Jovića i Cirbesa, s kojima je imao odličan odnos iz vremena dok je vodio Zvezdu.

Vijest da Radonjić vjerovatno preuzima Bajern objavio je, na neki način, i njegov menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu.

Juče je njemački "Bild" javio da će Radonjić početkom naredne sedmice biti predstavljen kao nasljednik Aleksandra Đorđevića.

Crnogorski trener je, navodno, danas bio na pregovorima u Minhenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније