Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ B.V. ]

25. 03. 2018. 22:50 >> 23:09
2

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

"Pobjeda kruna sezone"

Trener Mornara Mihailo Pavićević ocijenio je da je pobjeda nad Crvenom zvezdom kruna sezone. On je sve zasluge za veliki trijumf prepustio igračima.

"Igrači su dobili utakmicu, a ne trener. Za naš mali klub ispisana je noćas stranica istorije, ovo je zaista kruna sezone. Čestitam igračima na fantastičnoj igri i nevjerovatnoj hrabrosti. Hvala navijačina izvukli su sve iz mojih momaka. Prvi put sam igrao sa ovako skraćenom rotacijom, ali isplatilo se što se tiče pobjede, za ovakve pobjede se živi", rekao je Pavićević.

Trener Barana je istakao da su male šanse da uroš Luković zaigra u trećem meču...

"Poraz od trideset razlike ne znači ništa u plej ofu, ubijedio sam igrače da smo katastrofalno odigrali prvi meč. Promijenili smo neke stvari večeras. Što se tiče Lukovića, vrlo su male šanse da  zaigra u majstorici", rekao je strateg Barana.

Nemanja Vranješ je istakao da je ekipa i pored ubjedjivog poraza u prvom meču vjerovala da može da izbori majstoricu.

"Kruna sezone za nas. Dobiti ekipu kakva je Zvezda je fenomenalno. Vjerovali smo i nakon prve utakmice da možemo slaviti. Tek ćemo da shvatimo kakvu smo pobjedu ostvarili. Nocas je mene služio šut, najbitnije je da smo slavili. Osjećao sam se sjajno. Odigrala je čitava ekipa odlicno, svi smo bili odlični ne samo ja i Nidam. Glavni razlog dobre igre je što treneri vjeruju u nas. Na Zvezdi će biti veći pritisak. Mislim da meč neće biti kao prvi, a mi idemo maksimalno u taj duel", rekao je Vranješ.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније