Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

25. 03. 2018. 20:29 >> 20:30
1

WABA LIGA

Budućnost Bemaks osvojila trofej

Košarkašice Budućnost Bemaksa pobjednice su regionalne WABA lige.

Budućnos Bemax je večeras u Montani, u finalnom meču pobijedila ekipu Celja 71:68.

Podgoričanke su vodile nakon 20 minuta sa šest poena razlike, imale prednost i na ulasku u posljednji period, međutim Celje je preokrenulo.

Sredinom odlučujućeg perioda naše djevojke bile su na -2, 55:53, tada su napravile seriju 12:0 i stigle do odlučujuće prednosti.

Celje je imalo napad za produžetak, ali šut za tri poena Čidom nije prošao, pa je podgorički tim proslavio osvajanje drugog trofeja u regionalnom takmičenju u posljednje tri godine.

Nikolina Babić je bila najefikasnija u pobjedničkom timu sa 16 poena, Kristina Topuzović dodala je 15, a po 12 su ubacile Kapor, Mujović i Džebo.

Kod Celja koje nije odbranilo titulu prvaka 18 poena Slonjsak, 18 Očvirk.

Crnogorski prvak pobijedio je u subotu u Montani, u polufinalnom meču domaćina, ekipu Montane 74:67 (20:10, 17:19, 22:18 i 15:20).

Cinkarna Celje nastup u finalu izborila je pobjedom protiv Crvene zvezde 77:55.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније