Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

23. 03. 2018. 22:42 >> 23:31

EVROLIGA

Olimpijakos savladao Efes, Baskonija blizu plej-ofa

Košarkaši Olimpijakosa pobijedili su večeras u Atini Efes sa 89:82, u utakmici 28. kola Evrolige i prekinuli niz od dva poraza.

Srpski košarkaš Nikola Milutinov predvodio je Olimpijakos sa 20 poena i osam skokova. Janis Papapetru u pobjedi je učestvovao sa 17 poena i sedam skokova, a Vasilis Spanulis sa 17 poena, pet skokova i osam asistencija.

Najefikasniji u turskom timu bio je Krunoslav Simon sa 18 poena, šest skokova i osam asistencija, dok je Soni Vims dodao 14 poena.

Olimpijakos je treći na tabeli sa 19 pobjeda i devet poraza, a Efes je posljednji sa šest pobjeda i 22 poraza.

Baskonija je pobijedila Barselonu u gostima 86:73 I sada ima 15 pobjeda na osmoj poziciji i veoma je blizu plej-ofa jer Makabi ima dva trijumfa manje. U sljedećem kolu Baskonija dočekuje upravo Ponos Izraela.

U pobjedničkom timu najbolji je bio Johanes Fojtman sa 17 poena, 7 skokova i 4 asistencije, Poarije je dodao 15 poena, 8 skokova i 5 asistencija, Šengelija je postigao 12, a Bobua 11 poena.

Kod Barse su se istakli Peteri Koponen sa 21 i Pjer Oriola sa 15 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније