Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 07. 2013. 20:35   >>  20:35

VELIKO POJAČANJE

Burusis: Real se ne odbija

Novi košarkaš Reala iz Madrida Janis Burusis rekao je da se nije mnogo dvoumio kada je stigao poziv „kraljevskog kluba“.

"Odlučio sam da dođem ovdje znajući da dolazim u veliki klub. Mislim da neću imati problem sa prilagođavanjem. Nijesam previše razmišljao. To je jedan od najboljih klubova u Evropi, osvojio je ligu prošle godine i igrao finale Evrolige, tako da je bilo lako donijeti odluku", rekao je Burusis za sajt kluba.

Na pitanje šta će on donijeti timu, grčki košarkaš je kazao da navijači znaju kako igra, ali da je najvažnije da tim igra dobro.

"Mislim da navijači u Evropi znaju kako igram, jer igram Evroligu već osam godina. Ja više volim da se fokusiram na to kako ćemo igrati dobro zajedno kao tim", naveo je Burusis i dodao da je španska liga teška, ali da je upravo zato izabrao Real.

Burusis je prošlu sezonu igrao u Armaniju, a prosječno je u Evroligi igrao 25 minuta po utakmici, postizao je 14 poena i bilježio po 8,3 skokova, objavljeno je na sajtu Evrolige.

On je u Milano došao iz Olimpijakosa gdje je igrao pet sezona, a u sezoni 2008/09. ušao je u najbolji tim Evrolige.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније