Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

18. 07. 2013. 14:15 >> 14:15

IZBOR AMERIKANACA

Lebron proglašen za najboljeg sportistu svijeta

Igrač Majamija, Lebron Džejms, dobitnik je nagrade za najboljeg sportistu godine, koju dodjeljuje američka TV kuća ESPN.

ESPY (Excellence In Sports Performance Years Award), je nagrada za izuzetna sportska dostignuća, koja se dodjeljuje svake godine, i to u više kategorija.

Osim priznanja za najboljeg sportistu, Džejms je dobio još dvije nagrade: za najboljeg NBA igrača, i za najbolji šampionski učinak.

Za najbolju sportistkinju, očekivano je proglašena teniserka Serena Vilijams, dok je za najbolji tim izabran Majami.

Među dobitnicima priznanja je i Novak Đoković, koji je proglašen za najboljeg tenisera. Šesti meč između Majamija i San Antonija u velikom NBA finalu, izabran je za meč godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније