Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 03. 2018. 22:53 >> 23:46

DARUŠAFAKA PREJAKA

Džikić: Nijesmo se obrukali

Trener košarkaša Budućnosti Aleksandar Džikić bio je zadovoljan uprkos tome što su "plavi" završili evropsku avanturu. On je istakao da se ekipa nije obrukala, te da je razlog večerašnjeg poraza od Darušafake nedostatak koncentracije.

Podgoričani su večeras poraženi 78:71, pa je turski tim dobio četvrtfinalnu seriju 2:0.

“Nijesmo se obrukali, a imali smo mnogo jake rivale. Možda će sve četiri ekipe sa kojima smo se sastali igrati u polufinalu, a za tri sam ubijeđen. Da smo bili malo skoncentrisaniji, da smo pogađali bolje bacanja, a promašivali su ih momci koji to obično ne rade, možda bi bilo drugačije. Oni su pokazali jak individualni kvalitet, a to što su imali veliki respekt prema nama, maksimalan fokus i energiju, pokazuje i da smo mi radili dobre stvari i kakva smo mi ekipa“, rekao je Džikić.

Budućnost u ponedjeljak igra protiv FMP-a, a pobjedom bi zadržala drugo mjesto uoči plej-ofa ABA lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније