Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

08. 03. 2018. 12:42 >> 12:40

DOČEKUJU DARUŠAFAKU

Pajović: Idemo do kraja

Sportski direktor košarkaškog kluba Budućnost Gavrilo Pajović ističe da će "plavi" ići do kraja protiv Darušafake u Eurokupu.

Momci Aleksandra Džikića igraće sjutra u Podgorici protiv Darušafake drugu utakmicu četvrtfinala Eurokupa. Darušafaka je prvi međusobni duel u Istanbulu dobila 57:54.

"Ponosni smo na ekipu i momke jer su zaista odigrali sjajno. Plasmanom u četvrtfinale Eurokupa je napravljen podvig i ljudi koji se razumiju i prate košarku svjesni su koliki je uspjeh napravio trener Džikić sa mladom ekipom. Momci su očeličili preko noći i postali tim čije se ime izgovara sa poštovanjem u Evropi. To je bio plan koji smo imali na početku sezone, ali niko nije mogao ni da sanja da će postati realnost odmah i sada", rekao je Pajović za Sportklub.rs.

Pajović porčuje da će "plavi" ići do kraja.

"Sada idemo do kraja. Osvojili smo Kup, a nećemo se predati ekipi Darušafake bez obzira na moć i kvalitet koji je na strani našeg rivala. Očekuje nas revanš meč u Podgorici i zaista se nadam velikoj podršci navijača. Potreban nam je vetar u leđa, a trener Aleksandar Džikić i momci koje vodi su zaslužili energiju sa tribina, koja bi mogla da ih odnese do pobede, do iznenađenja do odlučujućeg trećeg meča", zaključio je Pajović.

Duel u dvorani Morača počeće u 19 sati.

Eventualna majstorica na programu je 14. marta u Istanbulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније