Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

23. 02. 2018. 22:59   >>  23:00 1

EVROLIGA

Ubjedljiv poraz Zvezde, Real deklasirao Barsu

Košarkaši Crvene zvezde ubjedljivo su večeras izgubili od Bamberga sa 86:62, u 23. kolu Evrolige.

U ekipi Zvezde istakao se Matijas Lesor sa 12 poena, dok su po 11 postigli kapiten Branko Lazić i Tejlor Ročesti.

Bamberg je do pobjede predvodio Dorel Rajt sa 21 poenom, a Dejan Musli ubacio je 13.

Ekipa Dušana Alimpijevića dobro je počela utakmicu i poslije prve četvrtine bila u prednosti, prije svega predvođena Brankom Lazićem koji je postigao devet poena za minuta. Uslijedio je veliki pad u igri crveno-bijelih, Bamberg je konfuznu i bezidejnu igru Zvezde maksimalno iskoristio i postepeno počeo da uvečava prednost.

Zvezda je u pojedinim trenucima drugog poluvremena imala zaostatak i od 28 poena - 52:80, da bi u posljednjih nekoliko minuta ipak djelimično uspjela da ublaži poraz.

Ovim porazom Zvezda je značajno umanjila šanse da se nađe u plej-ofu Evrolige, pošto je sada 12. sa devet pobjeda i 14 poraza, koliko ima i jedanaestoplasirani Bamberg.

Košarkaši Real Madrida pobijedili su večeras u gostima Barselonu sa 101:74.

Madriđani su ubjedljivim trijumfom u Kataloniji uspjeli da se revanširaju Barseloni za nedavni poraz u Kupu Španije, ali i da se vrate u pobjednički ritam u Evroligi.

Meč u Barseloni obilježio je i povratak trenera Svetsilava Pešića u Evroligu poslije nekoliko godina.

Real je do pobjede predvodio Džejsi Kerol sa 18 poena, dva manje ubacio je Entoni Rendolf, dok je Felipe Rejes postigao 13, a Fakundo Kampaco postigao je 11, uz devet asistencija.

S druge strane, u ekipi Barselone istakli su se Aleksandar Veznekov i Toma Ertel sa po 11 poena, a po 10 su dodali Adam Hanga i Peteri Koponen.

Real sada ima 14 pobjeda i devet poraza, pa se nalazi na četvrtom mjestu Evrolige, dok je Barselona 15. sa sedam trijumfa iz 23 utakmice.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније