Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

17. 02. 2018. 09:40 >> 09:40
2

OL STAR VIKEND

Bogdanović vodio Tim svijeta do pobjede

Bek Sakramenta, Bogdan Bogdanović obilježio je duel Tima svijeta i Zvijezda u usponu NBA lige, u kojem su strani igrači slavili 155:124, prvog dana Ol star vikenda u Los Anđelesu.

Bogdanović je predvodio Tim svijeta, sastavljen od od stranih i mladih igrača koji tek godinu ili dvije nastupaju u najjačoj ligi svijeta sa 26 poena, šest asistencija, četiri skoka i jednom osvojenom loptom.

Reprezentativac Srbije proglašen je za najkorisnijeg igrača utakmice.

U pobjedničkom timu istakli su se i njegov saigrač iz Sakramenta Badi Hild sa 29, Džamal Marej iz Denvera sa 21 i hrvatski reprezentativac Dario Šarić sa 18 koševa.

U američkoj selekciji najbolji je bio bek/krilo Bostona Džejlen Braun sa 35 poena.

Ol star vikend biće nastavljen takmičenjem u šutiranju trojki i zakucavanju, dok je u noći između nedjelje i ponedjeljka na programu Ol star meč između odabranih zvijezda Istočne i Zapadne konferencije NBA lige.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније