Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 07. 2013. 18:46   >>  18:47 2

EP(DO 20 GODINA)

Mladi košarkaši poraženi od Grčke

Mlada košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je danas od Grčke 70:47 (16:12, 14:7, 29:7 i 11:21), u utakmici drugog kola novoformirane E grupe Evropskog prvenstva u Talinu.

To je drugi poraz crnogorskih košarkaša u drugoj fazi takmičenja, nakon što su juče izgubili od Litvanije.



Grčka, koja je u dosadašnjem dijelu šampionata ostvarila svih šest pobjeda, pitanje pobjednika riješila je u trećoj četvrtini nakon koje je imala prednost od 33 poena (59:26).

Najefikasniji u pobjedničkoj selekciji bio je Joanis Papaetru sa 17, dok je Đanis Antetokoumpo pored 12 poena imao i 12 skokova.

U crnogorskoj selekciji dvocifren učinak imali su samo Vukota Pavić sa 12 i Milija Miković sa deset koševa.

Izabranici selektora Mihaila Pavićevića u dosadašnjem dijelu šampionata poraženi su i od Turske, a savladali su Ukrajinu, Hrvatsku i Švedsku.

Crna Gora će u trećem kolu E grupe, sjutra u 14 sati i 45 minuta, igrati sa Njemačkom.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније