Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ kscg.me ]

08. 02. 2018. 16:44 >> 16:43

ZVANIČNO

Budućnost organizator završnog turnira Kupa

Košarkaški klub Budućnost Voli organizovaće završni turnir Kupa Crne Gore za seniore.

Morača će biti domaćin mečeva koji će presuditi osvajača prvog nacionalnog trofeja u sezoni, a pored domaćina Budućnosti učestvovaće još Mornar, Lovćen 1947 i Sutjeska.

Budućnost Voli je jedina predala prijavu za organizaciju i nakon uvida u dokumenta Igor Popović, predsjednik Takmičarske komisije, odlučio je da su ispunjeni uslovi predviđeni konkursom objavljenim 31. januara 2018.

Polufinalni mečevi su na programu 16. a finale je 17. februara.

Žrijeb za polufinale biće održan u ponedjeljak u 13 sati u prostorijama KSCG-a, a nakon toga i pres konferencija najave, pa je zbog toga obavezno prisustvo predstavnika i trenera svih klubova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније