Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

08. 02. 2018. 08:23 >> 08:24

ODUSTALA DVA TIMA

Mornar ipak nastavlja takmičenje u Evropi

Košarkaši Mornara ipak će igrati u osmini finala FIBA Eurokupa, iako su sinoć u meču odluke poraženi od bjeloruskog Cmokija sa 84:45.

Do promjene je došlo u posljednjem trenutku, jer su dva tima iz FIBA Lige šampiona odlučila da ne učestvuju u osmini finala FIBA Eurokupa. Radi se o ekipama koje su zauzele peto i šesto mjesto u grupama - u pitanju se Estudijantes i Šalon.

Zajedno sa Mornarom u osmini finala se našao i Keravnos.

"Španci i Francuzi su takav ugovor potpisali sa FIBA jer nijesu bili zainteresovani za takmičenje u FIBA Kupu Evrope. S obzirom da nijesu obezbedili plasman u osminu finala elitnog takmičenja u organizaciji FIBA otvorila su se dva mesta i mi smo se našli na spisku ekipa koje nastavljaju takmičenje u Evropi“, rekao je, za Sport Klub, trener Mornara Đorđije Pavićević.

Na žrijebu za osminu finala će se naći Le Portel, Nižnji Novgorod, Alba Fehervar, Kermend, Baken, Cmoki, Mornar, Groningen, Kluž, Keravnos, Sasari, Juventus, Ventspils, Venecija, Avelino, Ostende.

Žrijeb je na programu u četvrtak sa početkom u 11 časova. Prvi mečevi osmine finala su na programu 7. a revanš mečevi 14.marta.

"Trebalo bi da budemo srećni zbog ovakvog epiloga, ali nam termini odigravanja utakmica nikako ne idu na ruku. Naime, mečevi osmine finala će se poklapati sa završnicom ABA lige, sa finalnim turnirom Kupa sa početkom polufinala ABA lige. Ubitačni ritam se nastavlja a mi nemamo fond igrača koji može da izdrži borbu na dva fronta", kazao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније