Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 02. 2018. 20:37   >>  20:47

PAVIĆEVIĆ PORUČIO

"Idemo u plej-of, igračima zasluge"

Košarkaši Mornara upisali su sedmu vezanu pobjedu u ABA ligi i došli na korak od plej-ofa. Strateg Barana Mihailo Pavićević već slavi plasman u doigravanje.

"Mislim da je sada svaka kombinatorika završena, da smo četvrti i da idemo u doigravanje. Igrama u drugom dijelu sezone to smo i zaslužili. Samo mi i Zvezda u drugom dijelu prvenstva imamo po jedan poraz, dijelimo prvo mjesto, što govori da smo zasluženo tu gdje smo", kazao je Pavićević.

On je sve zasluge za veliki uspjeh prepustio igračima...

"Nama je ovo bila prva meč lopta za plej-of. Drago mi je što su momci to tako shvatili i odlučili da ne ostavljaju da završe posao za kasnije. Sve čestitike idu njima", kazao je trener Mornara.

Mornar još uvije ne zna rivala u plje-ofu, Pavićević nema dilemu protiv koga bi volio da njegov tim igra...

"Normalno da bih više volio da igramo protiv Budućnosti, ali su male šanse", rekao je Pavićević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније