Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

04. 02. 2018. 19:02   >>  19:07

SEDMA U NIZU

Mornar ubjedljiv, blizu plej-ofa

Mornar je večeras bio ubjedljiv na gostovanju Igokei i pobjedom 93:79 stigao na milimetar od plasmana u plej-of ABA lige.

Barani su upisali sedmu uzastopnu pobjedu u regionalnom takmičenju i sada imaju ima tri pobjede više od Partizana i FMP-a, uz utakmicu više.

Ujedno, puleni Mihaila Pavićevića imaju bolji međusobni skor od Partizana, dok su od ekipe iz Železnika gori međusobno.

Mornar je već do poluvremena stekao deset poena prednosti i trasirao put ka pobjedi.

Igokea je odgovrila serijom 12:0 na startu nastavka, ali to ni najmanje nije pokolebalo Barane. Na krilima Dereka Nidama naš tim je vratio dvocifreno vođstvo 70:59 i mirno priveo meč kraju do konačnih 93:79.

Nidam je predvodio Mornar sa 26 poena, sedam asistencija i pet skokova, Uroš Luković je dodao 16, Nemanja Vranješ 13, aVukota Pavić i Brendis Rejli-Ros po 11.

U poraženom sastavu istakao se Robert Rikić sa 20 poena.

Mornar je bio ubjedljiv na gostovanju Igokei 93:79 i stigao na milimetar od plasmana u plej-of ABA lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније