Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

03. 02. 2018. 17:30 >> 17:29

KOŠARKAŠ BAMBERGA

Rubit najkorisniji igrač 21. kola Evrolige

Košarkaš Bamberga Avgustin Rubit najkorisniji je igrač 21. kola Evrolige, saopšteno je danas da sajtu takmičenja.

Rubit je predvodio Bamberg do pobjede od 95:74 nad Panatinaikosom sa 26 poena, osam skokova i dvije blokade, što je bilo dovoljno za indeks korisnosti od 34.

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković je najbolji bloker 21. kola Evrolige sa pet blokada, što je ujedno i ovosezonski rekord takmičenja.

Plejmejker Panatinaikosa Nik Kalates bio je najefikasniji košarkaš 21. kola sa 31 poenom, dok je Tajler Hanikat sa 15 skokova bio najbolji skakač, a najviše asistencija, 11, upisao je igrač Žalgirisa Kevin Pangos.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније