Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 07. 2013. 23:08   >>  23:08

NOVI POČETAK

Hauard predstavljen u Hjustonu

Bivši košarkaš Los Anđeles Lejkersa Dvajt Hauard predstavljen je navijačima Hjuston Roketsa, a društvo su mu pravili legendarni centri ovog tima Hakim Olajdžuvon i Jao Ming.

Dvajt Hauard je na zvaničnoj promociji izrazio zadovoljstvo što stiže u mladi tim koji gaji velike ambicije pred početak sezone.

"Ovo je veoma mlad tim, prije nego što je Francisko Garsija došao ja sam bio jedini igrač stariji od 27 godina. Gladni smo pobjeda i želimo da osvojimo šampionat" rekao je Hauard.

Hauard je priznao da dolazak u Roketse doživljava kao šansu za novi početak.

"Sa podrškom ovakvih legendi možemo daleko. Treba puno truda da bi se stiglo do uspjeha, jedva čekam da zaigram sa novim saigračima. Ovo će biti moja deseta sezona u ligi, radim veoma jako u toku ove pauze, ne želim da propustim priliku za novi početak" poručio je Hauard.

Nekadašnji košarkaš Orlanda i Lejkersa je potpisao četvorogodišnji ugovor vrijedan 88 miliona dolara, a odbio je ponudu "Jezeraša" koja je bila veća za jednu godinu, ali i za 30 miliona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније