Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Mina ]

24. 01. 2018. 18:55 >> 18:22

WABA LIGA

Bošković: Cilj pobjeda protiv Partizana

Budućnost Bemaks respektuje Partizan, ali u meč ulazi sa jasnim ciljem da zabilježi pobjedu, kazao je trener podgoričkih košarkašica Goran Bošković.

Budućnost Bemaks i Partizan odigraće sjutra utakmicu trećeg kola WABA Superlige.

Bošković je kazao da je gost Budućnost Bemaksa ozbiljna i kvalitetna ekipa, sa jasnom željom da se plasira na fajnal-for.

"Biće interesantna i zanimljiva utakmica. U pripremnom periodu Partizan nas je pobijedio u Beogradu. Očekujem tešku utakmicu, u kojoj moramo pružiti maksimum. Naš cilj da se plasiramo na finalni turnir je jasan i on iziskuje pobjede pred svojim navijačima. U tom fonu odigraćemo i duel sa Partizanom sa jasnom ambicijom i željom da ostvarimo pobjedu", kazao je Bošković na konferenciji za novinare.

On je naglasio da taj meč dolazi u trenutku kada se neke igračice još nijesu adaptirale nakon dužeg odsustva zbog povrede, dok su neke nove.

"Naš plan je da napredujemo iz kola u kolo. Bitno je da mi držimo ključeve plasmana u svojim rukama i da sve zavisi od nas. Ne obaziramo se na ostale rezultate i gledamo samo sebe. Cilj je pobjeđivati kod kuće i kontrilisati situaciju za plasman na finalni turnir", kazao je Bošković.

Bek Tamara Kapor kazala je da očekuje neizvjestan meč, ali i da vjeruje u pozitivan ishod.

"Partizan u svom rosteru ima nekoliko iskusnih igračica. Potrudićemo se da nampetnemo svoj ritam i nadam se pozitivnom rezultatu", kazala je Kapor.

Talentovana Anđela Bigović kazala je da je Partizan iskusna ekipa.

"Potrudićemo se da odigramo na najbolji mogući način i zabilježimo pobjedu. Pozvala bih publiku da u što većem broju dođu i podrži nas", kazala je Bigović.

Crnogorski prvak poslije dva odigrana kola Superlige ima polovičan učinak. Pred svojim navijačima savladao je Medveščak 77:59, dok je kao gost izgubio od Celja 59:51.

Isti učinak ima i Partizan, koji je u Zagrebu izgubio od Trešnjevke 76:63, a u svojoj dvorani slavio protiv bugarske ekipe Beroe 67:65.

Duel u dvorani univerzitsko-kulturnom centru Univerziteta Crne Gore počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније