Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 07. 2013. 10:49 >> 11:11

STIGLO POJAČANJE

Garnet, Pirs i Teri u „Netsima“

Trio iz Boston „Seltiksa“ Kevin Garnet, Pol Pirs i Džejson Teri i zvanično je prešao u Bruklin „Netse“.

Boston je za tri NBA veterana, koja su na zalasku karijere, dobio Krisa Hamfriza, Džeralda Volasa, Krisa Džozefa, Maršona Bruksa i Kita Bogansa, kao i tri pika prve runde (2014, 2016, 2018).

Dan ranije je i Andrej Kirilenko pojačao tim iz Bruklina, pa će uz Derona Vilijamsa, Džoa Džonsona i Bruka Lopesa, „Netsi“ imati jedan od najjačih timova, koji će da vodi ruki trener Džejson Kid.

„Hvala vam za vašu srčanost, za strast, za žrtvu, za igranje preko granica bola. Hvala vam za krvarenje zelene boje, za poštovanje tradicije, za čudesnu zajedničku vožnju, za vraćanje časti Seltiksa osvajanjem 17. titule“, zahvalili su se „Seltiksi“ legendi ovog tima Polu Pirsu i Kevinu Garnetu.

Boston će sljedećih nekoliko sezona koristiti za izgradnju ekipe oko All Star plejmejkera Ražona Ronda.

„Netsi“ su u svojoj prvoj sezoni u Bruklinu bili četvrti na Istoku sa skorom 49-33.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније