Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

17. 01. 2018. 12:22   >>  11:51

NBA

Orlando prekinuo niz od sedam poraza

Košarkaši Orlanda pobijedili su Minesotu sa 108:192 i prekinuli niz od sedam poraza u NBA ligi.

Evan Furnije bio je najbolji u Medžiku sa 32 poena. Dži Džej Agustin postigao je 18 poena uz po šest skokova i asistencija, dok je Aron Gordon dodao 14 poena i sedam skokova.

U ekipi Minesote, koja je posljednjih pet utakmica pobjeđivala prosjekom od 18,8 poena, najefikasniji je bio Džimi Batler sa 28 poena i sedam skokova. 

Košarkaši Denvera pobijedili su Dalas sa 105:102, a do pobjede ih je predvodio srpski igrač Nikola Jokić sa 29 poena i 18 skokova.

Jokić je za 33 minuta ostvario "dabl dabl" učinak od 29 poena i 18 skokova, uz sedam asistencija, dvije ukradene lopte i blokadom. Drugoj pobjedi Nagetsa u posljednjih šest utakmica doprinio je i Geri Heris sa 25 poena, od kojih i dva slobodna bacanja u završnici. Vil Barton dodao je 22 poena.

Denver je na 4:04 minuta prije kraja treće četvrtine vodio sa 82:59, a zatim je Dalas na 10,4 sekunde prije kraja uspio da se primakne na tri poena zaostatka. Poslije bacanja Herisa, Maveriksi su imali posljednji napad, ali nijesu uspjeli da ga iskoriste, pa je Dalas ostvario 23. pobjedu u sezoni.

U ekipi Dalasa najefikasniji je bio Denis Smit mlađi sa 25 poena, a Herison Berns dodao je 17 poena.

Nju Orleans je poslije produžetka pobijedio Boston sa 116:113 i prekinuo niz Seltiksa od sedam pobjeda. Entoni Dejvis predvodio je Pelikanse sa 45 poena i 16 skokova. On je u produžetku postigao četiri poena i imao dvije blokade.

Džru Holidej postigao je 23 poena uz sedam asistencija, a dobru partiju prikazao je i Demarkus Kazins sa 19 poena i 15 skokova.

Kajri Irving bio je najefikasniji u ekipi iz Bostona sa 27 poena, Markus Smart i Džejlen Braun dodali su po 16 poena, a Al Horford 14 poena i devet skokova.

Portland je pobijedio Finiks sa 118:111 i prekinuo niz od tri poraza. Demjan Lilard predvodio je Portland sa 31 poenom, pet skokova i sedam asistencija, a Si Džej Mekalum postigao je 25 poena, od kojih šest "trojki".

Finiks je izgubio treću uzastopnu utakmicu, a petu u posljednjih šest mečeva. Najefikasniji u tom timu bio je Devin Buker sa 43 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније