Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

09. 01. 2018. 17:20 >> 16:45

NEMA ODMORA

Džikić: Cedevitu dobro poznajemo

Cedevita je veoma jak tim s iskustvom i talentom na svakoj poziciji i sa dobrim rezultatima u ABA ligi i Eurokupu, ocijenio je šef stručnog štaba košarkaškog kluba Budućnost, Aleksandar Džikić.

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Zagrebu sa Cedevitom utakmicu drugog kola G grupe Eurokupa.

Biće to duel ekipa koje su poražene na startu Top 16 faze.

"Igraćemo protiv ekipe koju dobro poznajemo, oba tima igraju ABA Ligu. Oni su veoma jak tim sa iskustvom i talentom na svakoj poziciji i sa dobrim rezultatima u oba takmičenja. Veoma je važno da iskontrolišemo njihovu ranu fazu napada, kao i njihov skok", rekao je Džikić.

Crnogorski prvak poražen je pred svojim navijačima od Lokomotive Kuban 68:62, dok je Cedevita izgubila na gostovanju italijanskom Trentu 83:72.

Međusobni duel u regionalnoj ABA ligi pripao je Budućnosti, koja je pred svojim navijačima slavila 66:60.

"Jako teška utakmica u gostima za nas, protiv tima kog znamo iz ABA Lige. Imaju puno talenta i iskustva, dobrih rezultata. Sa druge strane, mi nemamo pritiska, dobro treniramo, zdravi smo i spremni da se borimo", kazao je krilni centar "plavih", Danilo Nikolić.

Duel u zagrebačkom Domu sportova počeće u 19 sati i 45 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније