Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

22. 12. 2017. 21:02 >> 22:50

EVROLIGA

Pobjede CSKA i Olimpijakosa

Košarkaši CSKA iz Moskve pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Himkija sa 79:68 (23:16, 20:17, 14:22, 22:13) u utakmici 14. kola Evrolige.

CSKA je tako upisao 11. pobjedu i prvi je na tabeli, dok Himki sada ima skor od osam pobjeda i šest poraza.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Kori Hingis sa 26 poena, a najbolje ga je pratio Nikita Kurbanov sa 18 poena. Na drugoj strani, istakao se Aleksij Šved sa 16 poena.

Košarkaši Olimpijakosa pobijedili su u gostima ekipu Efesa sa 61:58 (17:9, 16:16, 12:14, 16:19).

Grčki tim se ovom pobjedom izjednačio sa CSKA na vrhu tabele, dok je dok je Efes upisao 11 poraz i posljednji je na tabeli.

Olimpijakos je do pobjede vodio Vasilis Spanulis sa 12 poena, dok je na drugoj strani najefikasniji bio Krunoslav Simon sa 17 postignutih poena.

Košarkaši Baskonije pobijedili su večeras na svom terenu Barselonu sa 85:82, dok je Malaga takođe kod kuće sa 74:71 bila bolja od Olimpije iz Milana.

Baskoniju, koja je do pobjede u finišu meča došla poenima s linije za slobodna bacanja, predvodio Tornike Šengelija sa 24 poena, dok je Vensan Poarije dodao 14.

U ekipi Barselone istakao se Pau Ribas sa 15 poena i šest asistencija, a Adam Hanga ubacio je 14.

Baskonija je deveta na tabeli Evrolige sa po sedam pobjeda i poraza, dok je Barselona 13. sa skorom od četiri trijumfa i 10 poraza.

Malaga je na svom parketu potvrdila da se nalazi u usponu forme, pošto je došla do treće uzastopne pobjede u Evroligi, ovaj put protiv Olimpije iz Milana.

Najzaslužniji za trijumf Malage bio je Džef Bruks sa "dabl-dabl" učinkom od 15 poena i 11 skokova, dok je Nemanja Nedović takođe postigao 15, uz po jedan skok, asistenciju i ukradenu loptu.

S druge strane, Olimpiju predvodio Endrju Gaudlok sa 18 poena, dok je četiri manje ubacio Džordan Teodor.

Malaga je 10. sa šest trijumfa iz 14 utakmica, dok je Olimpija 14. sa četiri pobjede i 10 poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније