Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Sport klub; B.V.

20. 12. 2017. 14:48 >> 14:16

NAKON 25 GODINA

Pomirili se Džonson i Tomas

Legende NBA lige Irvin Medžik Džonson i Ajzea Tomas pomirili su se pred kamerama poslije dvije i po decenije tokom kojih nijesu kontaktirali.

 

Legende Los Anđeles Lejkersa i Detroit Pistonsa su nekada bili najbolji prijatelji.

Sredinom 80-tih godina 20. veka je bila rijetkost da u NBA ligi dva igrača budu u tako dobrim odnosima a da su rivali na terenu, ali su Medžik i Ajzea su bili izuzetak.

Ipak, sve je pošlo po zlu krajem 80-tih, kada su Pistonsi i Lejkersi igrali dva uzastopna NBA finala. Poslije finala 1988. i 1989. godine njihovom prijateljstvu je bio kraj, a Medžik Džonson je čak urgirao i da igrač Detroita ne zaigra na Olimpijadi 1992. godine u čuvenom Drim timu.

Tomas na kraju nije bio tima koji je po mnogima najjači sastav neke američke selekcije.

Razlog je bio taj što je Džonson smatrao da Tomas širi glasine o njegovoj navodnoj biseksualnosti ili homoseksualnosti.

Ipak, sukobu je najzad došao kraj u utorak na NBA TV, a dvojica legendi su u dirljivom momentu uz suze najzad poravnala račune.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније