Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta,I.Š. ]

18. 12. 2017. 13:10 >> 12:37

GOVORIO O TRAMPU

Lebron Džejms poslao snažnu poruku

Košarkaš Klivlenda Lebron Džejms bio je u centru pažnje prošle noći u NBA ligi pošto je patikama koje je nosio u meču protiv Vašingtona, poslao snažnu poruku.

 

 

 

Džejms je tokom prvog poluvremena meča u Vašingtonu nosio jednu crnu i jednu bijelu patiku, a na obje je zlatnim slovima bila ispisana riječ "jednakost".

On je poslije utakmice govorio o predsjedniku SAD Donaldu Trampu."Ovo je divna zemlja i nikad nećemo dozvoliti da jedna osoba diktira koliko smo lijepi i koliko smo moćni", rekao je Džejms.

Upitan o svom izboru obuće za utakmicu u areni koja je nedaleko od Bijele kuće, on je rekao: "Znamo gdje smo sada i znamo ko je ovde na čelu". Džejms je i na prvoj utakmici sezone nosio patike na kojima je pisalo "jednakost", ali je ovo prvi put da jedna bila crna, a jedna bijela.

On je promijenio patike na poluvremenu, a meč je završio sa "trip-dabl" učinkom, 20 poena, 15 asistencija i 12 skokova. Klivlend je pobijedio Vašington sa 106:99.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније