Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 12. 2017. 21:36 >> 21:03

DALI SVE OD SEBE

Pavićević: Parirali dok smo imali snage

Trener Mornara Mihailo Pavićević rekao je da je pobjeda Crvene zvezde zaslužena i očekivana.

"Dali smo sve od sebe, ali kao što sam rekao i u najavi – ova utakmica zavisi od njih, a ne od nas. Naš maksimum je bio u prvih 20 minuta. Imali smo pad, ali na taj pad su nas oni natjerali. Zvezda igra sa 12 igrača, izuzetno kvalitetnih, mi smo parirali dok smo imali snage. Mislim da je najviše dobila košarka, da ljudi koji su došli da pozdrave, i Zvezdu i nas, nijesu zažalili. Protivniku još jednom čestitke na svemu što radi ove sezone, i puno sreće u svim takmičenjima“, kazao je Pavićević.

Zvezda je u Baru upisala sedmu vezanu pobjedu u ABA ligi, pa sada dijeli prvo mjesto sa ekipom Budućnosti.

"Mornar je bio i više nego nezgodan rival i želim mu da što je lakše moguće ispuni svoje ciljeve ove sezone. Hvala publici koja je došla da podrži Crvenu zvezdu u tolikom broju, lijepo je vidjeti kakvu podršku imamo. Bila nam je veoma važna u bitnim momentima. Srećan sam što smo došli do pobjede, na bilo kakav način“, kazao je trener Zvezde Dušan Alimpijević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније