Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

17. 12. 2017. 10:16 >> 09:44
1

U DUBROVNIKU

Košarkaši Fakulteta za sport osvojili turnir

Košarkaška ekipa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića pobjednik je Međunarodnog memorijalnog turnira ”Vedran Jelavić”, koji je održan 15. i 16. decembra u Dubrovniku.

 

Memorijalni turnir održan je 21. put u čast jednog od najpoznatijih profesora iz oblasti fizičke kulture u regionu, a u košarkaškom dijelu turnira, osim sastava nikšićkog fakulteta, učestvovali su i fakulteti iz zemlje domaćina, Bosne i Hercegovine i Mađarske.

Grupna faza turnira je odigrana u petak 15. decembra, dok su mečevi za medalje na programu odigrani dan kasnije.

Košarkaši Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje dvije godine uzastopno prvaci su Studentske lige Univerziteta Crne Gore, a dvogodišnja dominacija bila je preporuka za poziv organizatorima turnira.

Studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje su u polufinalu savladali ekipu Univerziteta u Pečuju, Mađarska, rezultatom 41:50, dok su u finalu savladali ekipu iz Dubrovnika rezultatom 31:46.

Fakultet za sport i fizicko vaspitanje u Dubrovniku predstavljali su kapiten Petar Kapešić, Lazar Perovanović, Danilo Zeković, Luka Šćepanović, Radonja Pejović, Goran Lončar, Dejan Raičević, Milija Vuletić, Rade Đoković i Nemanja Tomašević, dok je na klupi osim trenera Vladimira Vukovića bio i vođa ekspedicije profesor Milovan Ljubojević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније