Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

16. 12. 2017. 10:27 >> 09:55

DŽIKIĆ NAKON PORAZA

Zadrani željeli više pobjedu

Košarkaši Zadra su više željeli pobjedu od Budućnosti, kazao je trener "plavih", Aleksandar Džikić, navodeći da nijedna ekipa ne može igrati na istom nivou cijele godine.

Zadar je sinoć savladao Budućnost 78:69, i tako prekinuo seriju plavih od devet pobjeda u regionalmom takmičenju.

„Čestitam Zadru. Više su željeli pobjedu od nas, naročito u prvom dijelu. Nijesmo imali istu energiju u prvome poluvremenu kao u trećoj četvrtini kada smo se bili vratili i poveli. A onda je Gibson udario glavom u lakat. To nas je malo poremetilo", naveo je Džikić.

On je dodao da su njegovi košarkaši u posljednjoj dionici promašivali bacanja, dok su Zadrani pogađali trice.

"Volio bih da smo malo bolje, s malo više respekta, čuvali neke igrače s klupe Zadra. Prije svih tu mislim na Domagoja Vukovića. No, ne postoji niti jedna ekipa koja cijele godine igra na istoj razini pa tako niti mi“, poručio je Džikić.

Krilo Budućnosti Aleksa Ilić kazao je da nijesu bili dovoljno fokusirani.

"Loše smo je otvorili, a tako smo nastavili i u drugoj četvrtini. Kada smo se pribrali u trećoj dionici, uspjeli smo se vratiti u utakmicu. No, nije bilo dovoljno. U teškom smo rasporedu, ali to nam ne smije biti opravdanje za poraz“, poručio je Ilić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније