Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

objavio: S.V. [ Beta ]

15. 12. 2017. 21:15   >>  20:42

EVROLIGA

Baskonija u finišu do pobjede, CSKA ubjedljiv

Košarkaški Baskonije pobijedili su večeras na gostovanju Efes sa 82:81 (24:19, 21:23, 20:26, 17:13), dok je CSKA na svom parketu trijumfovao protiv Makabija sa 101:86 (21:20, 28:14, 23:23, 29:29), u utakmicama 12. kola Evrolige.

Baskonija je do četvrte pobjede u posljednjih pet mečeva u Evroligi došla poenima Vensana Poarijea tri sekunde prije kraja susreta sa linije za slobodna bacanja.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Tornike Šengelija sa 17 poena, dok je Met Džening dodao 16, koliko je imao i Poarije, koji je uz to imao i 12 skokova.

U ekipi Efesa istakao se Erik Mekalum sa 21 poenom, dok je Brajant Danston imao 14, a Vladimir Štimac ostvario je "dabl-dabl", 10 poena i čak 17 skokova.

Baskonija sada ima po šest pobjeda i poraza, dok Efes ima tri trijumfa iz 12 utakmica.

CSKA je gotovo tokom cijelog meča dominirao protiv Makabija, imao je 22 poena prednosti (72:50), ali je izraelski tim u posljednjoj dionici uhvatio priključak i došao na šest poena zaostatka, ali nije imao snage za preokret.

Moskovljanje je do pobjede predvodio Nando de Kolo sa 26 poena, dok je Kori Higins ubacio 17, a Serhio Rodriges dodao je 15.

U ekipi Makabija istakao se Noris Kol sa 24 poena, a 10 manje imao je Dešon Tomas.

CSKA se poslije ove pobjede osamostalio na prvom mjestu Evrolige sa 10 pobjeda i dva poraza, dok je Makabi četvrti sa sedam trijumfa iz 12 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније