Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

14. 12. 2017. 20:56   >>  20:23

OSTAVKA TODORIĆA

Čanak novi trener Partizana

Košarkaški klub Partizan zvanično je danas predstavio Nenada Čanka kao novog trenera.

"Čanak je novi trener. Dobio je jednoglasnu podršku na sjednici Upravnog odbora, od svih 17 članova. On je bivši kapiten Partizana, vidjeli smo da je dobro dati šansu mladim trenerima", rekao je predsjednik kluba Ostoja Mijailović na konferenciji za novinare.

Čanak je na klupi zamijenio Miroslava Nikolića koji je smijenjen u četvrtak poslije lošeg početka sezone. Partizan u ABA ligi ima skor 5/6, a u Evrokupu 1/6.

On je do sada vodio Spartak, što mu je prvi angažman kao prvi trener, a prošlu sezonu je proveo u stručnom štabu crno-bijelih. Dva puta je tokom igračke karijere nastupao za Partizan, od 1992. do 1994. i od 1999. do 2003. godine.

Prvi pomoćnik biće mu Dejan Mijatović. Dragan Todorić više neće biti sportski direktor, već će od sada pomagati predsjedniku Mijailoviću.

"Želim mladog sportskog direktora koji će unijeti energiju u Partizan. Promjene su morale da se dese kako bismo vratili Partizan na pravo mjesto", kazao je Mijailović.

Nenad Čanak je rekao da mu je izuzetno drago što se vratio u Partizan.

"Ovo je moja sportska kuća. Veoma dobro znam šta navijači očekuju od Partizana. Daću 100 odsto energije i znanja da vratimo Partizan na svoje mjesto. Čeka nas težak posao, ništa nije lako, ali nećemo odustati", rekao je Čanak.

Ugovor je potpisan na dvije i po godine, a Čanak će na klupi Partizana debitovati na utakmici ABA lige protiv MZT-a, u subotu od 19.00 u hali "Aleksandar Nikolić".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније