Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

30. 11. 2017. 10:08 >> 09:37

SVE ZA TIM

Mirotić oprostio Portisu, uskoro na terenu

Reprezentativac Španije, Nikola Mirotić, uskoro se vraća na teren nakon što ga je saigrač udario u lice i "hospitalizovao" na neko vrijeme.

 

Konačno pozitivnija atmosfera na treninzima Čikaga nakon incidenta sa početka sezone.

Pred prvi duel u novoj takmičarskoj godini NBA lige Bobi Portis je udario Mirotića u lice i polomio mu nekoliko kostiju lica, pa je zbog toga španski reprezentativac proveo nekoliko dana u bolnici, dok je njegov saigrač suspendovan na osam mečeva.

Nedavno su se vratili zajedničkim treninzima na kojima je bilo neprijatno pošto Portis i Mirotić nijesu razgovarali, ali momak iz Podgorice je izgleda oprostio saigraču.

U "Junajted centru" je posmatrao poraz svog tima od Feniksa (104:99) i novinarima ispričao da je došlo do pomaka u odnosima sa Portisom.

"Saigrači smo i svi se borimo za ovaj tim. Uradićemo šta god je potrebno da ovo uspije. Bobi i ja, i cio tim, radimo sve neophodne stvari i bićemo profesionalci do kraja", ispričao je Mirotić koji će do konačnog povratka na teren igrati u razvojnoj ligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније