Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

22. 11. 2017. 09:43 >> 09:15

NBA LIGA

Lejkersi preokretom do pobjede protiv Čikaga

Košarkši Los Anđeles Lejkersa pobijedili su poslije preokreta na svom parketu Čikago sa 103:94 u jedinoj utakmici NBA lige u noći između utorka i srijede.

Lejkersi su na poluvremenu imali zaostatak od 14 poena, ali su dobrom igrom u trećoj četvrtini gotovo u potpunosti smanjili zaostatak, pa su u posljednjih 12 minuta utakmice ušli sa minusom od samo tri poena.

Posljednja dionica pripala je takođe Los Anđeles Lejkersima koji su tako došli do osme pobjede iz 18 utakmica u sezoni, dok je Čikago upisao 12. poraz, uz samo tri trijumfa.

Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bio je Kajl Kuzma sa 22 poena, dok je Kentavijus Kaldvel-Poup dodao jedan manje, uz osam skokova, četiri asistencije i tri ukradene lopte.

U ekipi Čikaga najistaknutiji je bio Denzel Valentajn sa 17 poena, dok je Antonio Blejkeni ubacio dva manje, a Lauri Markanen imao je 13 poena i 14 skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније