Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

16. 11. 2017. 21:28 >> 22:23

PAO BOLJI OD EFESA

Real ubjedljiv, treća pobjeda Baskonije

Košarkaši Real Madrida ubjedljivo su danas na svom terenu sa 89:57 pobijedili Malagu u osmom kolu Evrolige.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Džejsi Kerol sa 17 poena, dok su poražene sa po 10 predvodili Dragan Milosavljević i Alberto Dijas.

Real ima pet pobjeda i tri poraza, dok Malaga ima skor 3/5.

Košarkaši Baskonije pobijedili su danas Žalgiris u gostima sa 97:77, u osmom kolu Evrolige. Španski klub je ostvario treću pobjedu ove sezone, a drugu uzastopnu u Evroligi. Žalgiris ima skor 4/4.

Najefikasniji u Baskoniji bili su Rodrig Buboa i Trnike Šengelija sa po 19 poena, dok je Johanes Vojtman postigao 15, a Džejson Grejndžer 14.

Žalgiris je sa 20 predvodio Paulius Jankunas, dok je srpski košarkaš Vasilije Micić postigao 12, uz osam asistencija.

Efes je prekinuo niz od dvije pobjede poslije pet poraza na početku sezone, pošto je u Istanbulu izgubio od Panatinaikosa sa 82:81.

Turskom klubu nije pomogla još jedna odlična utakmica srpskog centra Vladimira Štimca, koji je dao 15 poena bez promašaja iz igre, uz četiri skoka.

Panatinaikos, koji je zabilježio petu pobjedu, predvodio je Nik Kalates sa 29 poena, 10 asistencija i devet skokova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније