Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

14. 11. 2017. 19:25 >> 19:00

DŽIKIĆ PORUČIO

Da nađemo energiju za žestoku igru rivala

Sa tri pobjede u prvih pet kola, košarkaši Budućnost Volija došli su u situaciju da razmišljaju o drugoj fazi Evrokupa. "Plave" sjutra čeka duel sa Ređo Emilijom u gostima, a drugi trijumf nad italijanskim timom bi trasirao put ka tom cilju.

Trener Budućunosti Aleksandar Džikić je reako da njegov tim mora da nađe energiju da isprati žestoku igru rivala...

"Igraćemo protiv tima koga poštujemo mnogo, na terenu i mimo njega. Oni su tim sa nekoliko veoma opasnih igrača, koji su sposobni da postignu mnogo poena i to u samoj završnici igre. Očigledno, mi želimo da izbjegnemo tu situaciju, imajući u vidu i to da će oni imati punu podršku na domaćem terenu, posebno nakon što su ubjedljivo pobijedili njihove goste u poslednjoj rundi nacionalnog šampionata. Treba da budemo spremni na veću minutažu novog igrača, koji veoma odgovara njihovom stilu košarke. Takođe moramo da nađemo energiju da ispratimo žestoku igru našeg protivnika, a to neće biti nimalo lako."

Filip Barović je ocijenio da će Budućnost biti na velikom iskušenju u Italiji...

"Ovo je važna utakmica za oba tima. Slomili su njihove poslednje protivnike, ali nijesmo iznenađeni zato što znamo koliko su dobra ekipa i koliko je teško igrati protiv veoma okretnog i istreniranog tima.", rekao je Barović.

Budućnost je dobila prvi meč protiv Italijana u Podgorici nakon velike borbe 82:74.

Duel u Ređani počeće u 20:30.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније