Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio P.R. [ Beta ]

12. 11. 2017. 19:23   >>  18:55 1

ABA LIGA

Zvezda bolja od FMP-a

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su danas na svom terenu u Beogradu FMP sa 84:77 (19:18, 17:17, 26:20, 22:22), u utakmici osmog kola ABA lige i preuzeli prvo mjesto na tabeli.

Zvezdu je predvodio Džejms Feldin sa 31 poenom i pet asistencija. Nikola Jovanović postigao je 12 poena, Matijas Lesor 11 poena i 10 skokova, a Tejlor Ročesti dodao je 11 poena i devet asistencija.

Najefikasniji u ekipi iz Železnika bio je Filip Čović sa 19 poena i sedam asistencija, a Majkl Odžo dodao je 14 poena.

Ekipe su u većem dijelu utakmice bile izjednačene, a četiri i po minuta prije kraja Zvezda je prvi vođstvu od 74:73 napravila seriju od 5:0, poslije čega je obezbijedila pobjedu, treću uzastopnu u ligi.

Zvezda ima šest pobjeda i dva poraza, a FMP po četiri pobjede i poraza.

U devetom kolu, 20. novembra, Zvezda će igrati u Zadru, a FMP će tri dana ranije dočekati Mega Bemaks.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније