Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Mina ]

07. 11. 2017. 12:38 >> 12:10

FIBA EUROKUP

Pavićević: Nema lakih rivala

Košarkaši Mornara igraće sjutra u Portu sa istoimenim portugalskim timom utakmicu četvrtog kola C grupe FIBA Eurokupa.

Barski tim dobio je prvi međusobni duelpred svojim navijačima 81:70, a u dosadašnjem dijelu takmičenja upisao je dva trijumfa i poraz.

Novom pobjedom, dva kola prije kraja takmičenja po grupama, obezbijedio bi plasman u narednu rundu.

Mornar je, osim Porta, dobio i austrijski Kapfenberg, dok je jedini poraz doživio od finske ekipe Kataja Basket.

Porta je u prva tri kola ostvario pobjedu i dva poraza.

Trener Mihailo Pavićević kazao je da je barski tim protiv Porta započeo mini serija pobjeda.

"Poslije pobjede protiv Porta savladali smo i Olimpiju u Ljubljani i Zadar kod kuće, a u međuvremenu Kapfenberg u Austriji. Utakmica sa Portugalcima važna nam je za dodatno sticanje samopouzdanja. Svjesni smo da nema lakih rivala i da nas čeka naporan put. Vraćamo se tek u petak, a u ponedjeljak nas očekuje važan duel sa Igokeom u ABA ligi", kazao je Pavićević.

On je naglasio da strahuje da putovanje u Porto ne ostavi traga za duel sa Igokeom, navodeći da im je ishod tog meča izuzeto značajan.

"Protiv ekipa koje se bore za vrh tabele ABA lige, posebno u gostima, nemamo šta da izgubimo niti osjećamo bilo kakav pritisak, ali će pritiska svakako biti protiv Igokee kod kuće. Nadam se da ćemo uspjeti da se u onih nekoliko dana po povratku iz Porta oporavimo i uđemo spremni u duel sa Igokeom koji je mnogo bitan, uostalom, kao i svaka utakmica za nas kod kuće", kazao je Pavićević.

Duel Porta i Mornara počeće u 21 sat i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније