Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Beta [ Objavio: O.Z. ]

02. 11. 2017. 15:09 >> 14:38

"GLAS BEZ OKLIJEVANJA"

Ker: Popoviča za predsjednika SAD

Trener košarkaša Golden stejta Stiv Ker ocijenio je da bi njegov mentor i šef stručnog štaba San Antonija Greg Popovič bio veoma dobar predsjednik SAD, prenio je danas Frans pres.

"Glasao bih za Popa bez oklijevanja. Bio bi sjajan predsjednik. Čuo sam za šale da se Popovič kandiduje za predsjednika, ali ja bih zaista glasao za njega", rekao je Ker.

Ker i Popovič su veliki rivali, ali dijele slična razmišljanja. Posljednjih nedjelja nijesu štedjeli riječi u kritikama sadašnjeg predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa. Trener San Antonija je za Trampa rekao da je "bezdušna kukavica koja misli da može da bude velika omalovažavajući druge".

"Iskrenost i integritet, to su dva ključna elementa koja osoba koja želi postati predsjednik mora imati i to su dvije vrijednosti koje bi doneo Popovič", dodao je aktuelnog šampiona NBA lige.

Sa svojim trenerom složio se i jedan od najboljih košaraka Golden stejta Stef Kari, koji je rekao "Pop je sjajan za NBA ligu i vjerovatno bi bio još bolji za našu zemlju".

Od izbora Donalda Trampa u Bijeloj kući, dva trenera su vrlo ozbiljni kritičati američkog predsjednika, a posebno su se istakli u svojim izjavama na račun antimigrantskih mjera.

Košarkaši Golden stejta su takođe dosta kritikovali predsjednika Trampa i čak su odbili da odbili da odu na tradicionalni prijem u Bijelu kuću tokom boravka u Vašingtonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније