Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

27. 10. 2017. 12:12 >> 11:41

ANGAŽOVALI MARTINESA

Ništa od Radonjića, Baskonija našla trenera

Španski košarkaški klub Baskonija saopštio je danas da je Pedro Martines novi trener tog kluba.

Dosadašnji trener Baskonije Pablo Priđoni podnio je ostavku poslije poraza od Valensije u Evroligi, a mediji su prenijeli da bi na klupu španske ekipe mogao da sjedne naš stručnjak Dejan Radonjić.

Ipak, Baskonija je angažovala Martinesa, koji je potpisao ugovor do kraja sljedeće sezone.

Pedro Martines u Baskoniju stiže iz Valensije sa kojom je prošle sezone osvojio titulu u španskom šampionatu. Pored toga, on je sa Valensijom igrao još dva finala, finale Evrokupa i Kupa kralja.

Martines je imenovan za najboljeg trenera u Eurokupu prošle sezone.

On je već trenirao Baskoniju, u sezoni 2005/06, tako da će mu ovo biti drugi mandat na klupi kluba iz Vitorije.

Dolaskom Martinesa u Baskoniji se nadaju da će tim prekinuti seriju loših rezultata na početku nove sezone zbog kojih je i Priđoni napustio klub. Baskonija je i dalje bez pobjede u Evroligi, ima skor od tri poraza, a večeras će pokušati da upiše prvi trijumf na gostovanju Bambergu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније