Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

24. 10. 2017. 16:09   >>  15:37

EUROKUP

Džikić: Galata veliki izazov

Trener košarkaškog kluba Budućnost, Aleksandar Džikić ocijenio je da je Galatasaraj veliki izazov za njegov tim.

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Podgorici sa Galatasarajem utakmicu trećeg kola B grupe Eurokupa.

Crnogorski prvak duel sa turskim predstavnikom dočekuje sa maksimalnim učinkom. Pred svojim navijačima slavio je protiv Ređo Emilije 82:74, dok je u Jerusalimu trijumfovao protiv Hapoela 86:81. 

"Igraćemo protiv veoma dobrog tima, koji je veoma sličan našem posljednjem protivniku - ogromno iskustvo na najvišem evropskom klubskom nivou, mješavina dobrih turskih igrača i mnogih američkih igrača povezanih sa NBA ligom, kao i trenerom sa mnogo uspjeha u svojoj karijeri. Ili, da skratim - veliki su izazov za naš tim. Moraćemo da osmislimo kakvu vrstu igre želimo da igramo protiv njih, zato što oni imaju igrače koji mogu biti efikasni na mnogim pozicijama. Želio bih da možemo igrati u kompletnom sastavu, ali to se zasigurno neće desiti i žao mi je zbog toga", rekao je Adžić.

Galatasaraj je bez pobjede u prva dva kola. Na startu izgubio je u Istanbulu od minhenskog Bajerna 86:69, a kao gost od Ređo Emilije 74:71.

"Oni su dobar tim. Pokušaćemo da promijenimo atmosferu u igri i ispratimo njihov intezitet. Želim da pozovem navijače da dođu i pomognu nam", kazao je Kajl Gibson.

Duel u dvorani Morača počeće u 18 sati i 45 minita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније