Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta; Objavio: B.V. ]

24. 10. 2017. 10:09   >>  09:38

NBA LIGA

Voriorsi slavili, Jokić blistao u porazu

Košarkaši Golden Stejta je u gostima bio ubjedljiv protiv Dalasa sa 133:103, u jutros odigranom meču NBA lige.

 

Aktuelni šampioni imaju po dvije pobjede i poraza, dok su Maveriksi zabilježili četiri poraza.

Golden Stejt je slavio uz 29 poena Stefona Karija, 25 Kevina Duranta i 21 Kleja Tompsona.

Srpski košarkaš Nikola Jokić odlično je igrao za Denver, ali je njegov klub izgubio sa 109:104 od Vašingtona u NBA ligi.

Jokić je bio najbolji u svom timu. On je igrao 35 minuta, tokom kojih je postigao 29 poena i imao devet skokova i pet asistencija.

Denver je poražen drugi put u tri utakmice u novoj sezoni, dok Vašington, u kom su najefikasniji bili Bredli Bil sa 20 i Džon Vol sa 19 poena, ima sve tri pobjede.

Sakramento je izgubio u gostima od Feniksa sa 117:115, a Bogdan Bogdanović je postigao 12 poena, uz tri skoka i po dvije asistencije i ukradene lopte.

Boban Marjanović nije igrao u porazu Detroita na svom terenu od Filadelfije sa 97:86, dok je Memfis pobijedio Hjuston sa 98:90.

San Antonio je na svom terenu pobijedio Toronto sa 101:97, bez najboljeg igrača Kavaja Lenarda, a predvođen Lamarkusom Oldridžom koji je postigao 20 poena.

Majami je kao domaćin bio bolji od Atlante sa 104:93, dok je Milvoki na svom terenu sa 103:94 savladao Šarlot.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније