Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Mina [ Objavio: O.Z. ]

11. 10. 2017. 16:49   >>  16:19

SJUTRA DUEL U "MORAČI"

Bošković: Beroe dužnik Budućnosti

Beroe je dužnik Budućnost Bemaksa i podgorički tim želi da mu se pobjedom revanšira, kazao je trener podgoričkih košarkašica Goran Bošković.

Budućnost Bemaks i Beroe odigraće sjutra u Podgorici utakmicu drugog kola regionalne WABA lige.

Bugarski predstavnik dobio je sva tri međusobna duela u regionalnom takmičenju.

Slavio je u oba mečaa u ligaškom dijelu takmičenja, 65:56 u Podgorici i 68:54 u Staroj Zagori, a trijumfovao je i u polufinalu završnog turnira 66:64.

Bošković je kazao da je Budućnost Bemaks imala šut za pobjedu i finale, ali ga nije realizovala.

"Veliki su nam dužnik od prošle godine. Dolaze u izmijenjem sastavu, bez Amerikanki. Fokusirali su se na domaće snage. Ne razmišljamo mnogo o njima, više smo fokusirani na nas, na napredak u našoj igri. Cilj nam je da podižemo nivo igre, da poboljšamo formu i razvijamo timski duh i karakter tima", kazao je Bošković na konferenciji za novinare.

Bek podgoričkog tima i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Nikolina Babić kazala je da je cilj jasan i da Budućnost Bemaks želi novu pobjedu.

"Igrali smo sa njima prošle sezone, dobro ih poznajemo. Naš motiv i želja su veći zbog prošlogodišniih rezultata. Oni su u odnosu na prošlu sezonu slabiji za tri Amerikanke. To ne znači da ih treba potcijeniti. Uz maksimalnu agresivnost u odbrani i koncentraciju u napadu nadam se da će rezultat biti pozitivan"; kazala je Babić.

Amerikanka Rejčel Holivej daBudućnost u svakom meču ide na pobjedu.

"U svakom mečču idemo na pobjedu, cilj je da ponovo osvojimo regionalnu ligu. Dobro radimo, spremne smo i želimo da dobijemo svaki meč. Prija mi Podgorica, u klubu je super. Brinu se o meni i drago mi je što sam član Budućnost Bemaksa", kazala je Holivej.

Budućnost na startu regionalnog takmičenja bila ubjedljiva protiv Istanbula 97:33, dok je ekipa iz Stare Zagore kao gost slavila protiv Trešnjevke 69:56.

Duel u dvorani Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније