Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Sport klub [ Objavio: O.Z. ]

10. 10. 2017. 11:36 >> 12:57
3

NBA PREDSEZONA

Vučević odličan pod košem, 14 skokova

Crnogorski centar Nikola Vučević odigrao dobru partiju u porazu Orlando Medžika od Dalasa u gostima 99:96.

Vučević ima odličan šut sa poludistance, kretanje i igru na postu, a pred svoju šestu sezonu u najjačoj ligi svijeta radi i na ostalim djelovima igre, kako bi postao pouzdaniji centar.

Sinoć je postigao svega 9 poena, ali sjajan učinak je imao u reketu. Zabilježio je čak 14 skokova, a imao je i 4 asistencije i 2 blokade.

U ekipi Orlanda najefikasniji je bio Di Džej Augistin sa 24 poena, dok je Džonatan Simons ubacio 19. Mario Hezonja postigao je 10, uz 7 skokova.

U pobjedničkom timu Denis Smit Junior postigao je 16 poena, uz 7 asistencija i 6 skokova, Harison Barns dodao je 14, a Dirk Novicki 10.

Orlando naredni meč u NBA predsezoni igra večeras protiv San Antonija.

Košarkaši Detroita savladali su Indijanu sa 107:97, a dobru paartiju pružio je srpski centar Boban Marjanović, koji je bio starter. On je upisao 14 poena i 5 skokova za 21 minuta u igri i uz Redžija Džeksona i Iša Smita bio je najefikasniji u ekipi iz Mičigena.

Rade Zagorac je u porazu Memfisa od Atlante 100:88 postigao 6 poena za 8 minuta, a dodao je i 3 skoka. U tim Grizlisa vratio se oporavljeni Mark Gasol, koji je ubacio 4 poena, a Njemac Denis Šruder je sa 21 poenom i 4 asistencije predvodio Hokse.

Portland je savladao Kingse u Kaliforniji sa 97:83, a Reperezentativac BiH Jusuf Nurkić je predvodio Blejzerse.  On je bio najefikasniji sa 16 poena, uz 7 skokova i 2 asistencije, Damijan Lilard je dodao 14, a Si Džej Mekolum 12 koševa. Kod Kingsa Džastin Džekson je zabilježio 16 poena. Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović nije bio u protokolu odlukom trenera.

Hjuston je u Njujorku protiv Niksa upisao i treći trijumf u isto toliko mečeva. Rakete su slavile sa 117:95 uz 36 poena Džejmsa Hardena, koji je imao i 9 skokova i 11 asistencija.

Juta je bila ubjedljiva protiv Feniksa 120:102, Boston je slavio protiv Filadelfije sa 113:96, dok je Majami kod kuće preokretom u posljednjoj četvrtini trijumfovao protiv Šarlota sa 109:106. U ekipi sa Floride nije bilo Gorana Dragića.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније