Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me [ Objavio: O.Z. ]

20. 09. 2017. 23:03 >> 23:27

VRATIO SE U KLUB

Dok čeka transfer, Rajs u B timu Barse

Crnogorski reprezentativac, Tajris Rajs, priključen je B timu Barselone.

Rajs će trenirati sa B timom, ali neće igrati zvanične utakmice, prenosi Sportando.

Američki plejmejker sa crnogorskim pasošem ima još godinu ugovora sa Barselonom ali nije u planovima kluba za nerednu sezonu.

Izvršni direktor španskog giganta Naćo Rodrigez kazao je da je Rajs još uvijek na tržištu.

"U razgovoru smo sa nekoliko klubova. On se nakon nastupa za Crnu Goru na Eurobasketu vratio u Barselonu i objasnio sam mu da ne računamo na njega iz sportskih razloga. On sada trenira sa B timom, ali želim da naglasim da neće konkurisati za utakmice. Nadamo se da ćemo ubrzo naći klub za njega", kazao je Rodrigez.

Rajsova godišnja plata u Barseloni iznosi 1,4 miliona eura, a katalonski mediji navode da je upravo ona problem u prekidu saradnje pošto Amerikanac neće tek tako da se odrekne ogromnog novca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније