Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

11. 09. 2017. 21:52 >> 21:30

JEDNOGODIŠNJI UGOVOR

Pero Antić ponovo u Zvezdi

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Pero Antić vratio se u redove crveno-bijelih, pošto je danas sa šampionom ABA i Super lige Srbije potpisao jednogodišnji ugovor.

Makedonski reprezentativac i trostruki osvajač Eurolige rođen je 29. jula 1982. u Skoplju.

Karijeru, koju je gradio u evropskim okvirima osvajajući trofeje Eurolige i nastupajući za izuzetno kvalitetne timove, obogatio je i igranjem u NBA ligi gdje je dvije sezone nastupao za Atlantu.

Antić, koji je visok 210 centimetara i uspješno igra na pozicijama krilnog centra i centra, za Zvezdu je nastupao 2006. i 2007. godine i tada je osvojio nacionalni kup.

Pero Antić, prvi makedonski košarkaš koji je igrao u NBA ligi, nastupao je u Evropi za brojne klubove, među kojima su AEK, Lukoil, Spartak, Olimpijakos i Fenerbahče sa kojim je prošlog ljeta osvojio prvu titulu u Euroligi za jedan turski klub.

Prije toga je 2011 i 2012. godine bio je važan "šraf" u ekipi Olimpijakosa sa kojim je osvojio dvije uzastopne evroligaške titule.

Antić je 2011. bio jedan od najzaslužnijih za istorijski plasman i osvojeno četvrto mjesto reprezentacije Makedonije na Evropskom prvenstvu. On je na tom šampionatu prosječno bilježio skoro 12 poena uz 8,5 skokova.

"Crvena zvezda ovom prilikom izražava veliku zahvalnost na razumijevanju gospodinu Željku Obradoviću i Fenerbahčeu. Pero, dobro došao u svoju drugu kuću – Crvenu zvezdu", zaključuje se u saopštenju Zvezde.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније