Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

11. 09. 2017. 09:16 >> 08:47

EUROBASKET

Šarića naljutio novinar, odjurio u svlačionicu

Dario Šarić, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša, nije krio razočaranje nakon teškog poraza njegovog tima u osmini finala Eurobasketa od Rusije 101:78.

 

Hrvatski košarkaši, kako prenosi Index.hr, nijesu dobro prihvatili težak poraz. Tužna lica prilikom odlaska u svlačionicu dovoljno su govorila, a posebno reakcija Darka Planinića koji je poželio udariti šakom u pano, ali je ipak udario samog sebe.

Bojan Bogdanović bio je razočaran pristupom tima, a ljut i tužan bio je i Dario Šarić. Imao je 13 poena uz šut 3/14.

"Nemam komentara, očito nemamo taj kvalitet. Stvorila se priča kako mi nešto možemo, ali očito ništa ne možemo", rekao je slomljeni Šarić i nastavio:

"Očigledno je da se niti jedan igrač nije razigrao osim Bojana. Bojan uvijek igra dobro, a očito niti jedan drugi igrač nije uhvatio formu. Da nam se barem ovo dogodilo u grupi, ali dogodilo se ovdje i opet idemo kući u osmini finala. Kad dođe ta play-off utakmica, kad se lomi, mi uvijek podbacimo".

Šarić je protiv Rusije 15 minuta bio bez skoka i asistencije, a to pitanje ga je uznemirilo.

"Ne znam što da kažem na to, ne znam uopšte čemu to pitanje. Ja sam dao sve od sebe, borio sam se i nekad se lopta jednostavno odbije, nekad se ne odbije. Nije prvi put da nam se to dogodilo".

Na komentar novinara kako mu se to dogodilo protiv Srbije u Riju, Šarić je izgubio živce, rekao: "Neću više razgovarati", i odjurio u svlačionicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније