Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 09. 2017. 22:42   >>  09. 09. 2017. 00:47

ROČESTI NA KALEMEGDANU

Bivši plej Crne Gore pojačao Zvezdu

Bivši crnogorski reprezentivac, američki plejmejker Tejlor Ročesti, novi je košarkaš Crvene zvezde, sa kojom je potpisao ugovor na godinu dana, objavio je večeras beogradski klub.

"Ljevoruki plej stiže kao igrač koji će ekipi donijeti veliki kvalitet i neophodno iskustvo koje je sakupio tokom osam godina nastupa za kvalitetne evropske klubove. Odlikuju ga odličan pregled igre, šut sa poludistance i distance, i čvrsta igra u odbrani", navodi se u saopštenju Zvezde.

Amerikanac sa crnogorskim pasošem, koji će nositi dres sa brojem 22, ima 32 godine i veliko iskustvo igranja u evropskim klubovima.

Ročesti je bio član crnogorske reprezentacije tokom kvalfikacija za Eurobasket 2013. i 2015. godine.

Poslije univerziteta Tulejn i Vašington stejt igrao je za Getingen, Galatasaraj, Bjelu, Albu, Le Man, Baskoniju, Montepaski, Nižnji Novgorod i Makabi.

Prošlu sezonu proveo je u ruskom klubu Lokomotiva Kuban iz Krasnodara.

Ročesti je sedmo pojačanje Zvezde. Prije njega su došli Marko Kešelj, Stefan Janković, Nikola Jovanović, Nikola Radičević, Džejms Feldin i Matijas Lezor.

Otišli su Nejt Volters, Dion Tompson, Marko Simonović, Luka Mitrović, Čarls Dženkins, Stefan Jović, Marko Gudurić i Ognjen Kuzmić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније