Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.V.

06. 09. 2017. 15:56   >>  15:26 3

KAPITEN ZA TVCG

Uspjeh istorijski, želimo korak dalje

Plasman košarkaške reprezentacije Crne Gore u osminu finala istorijski je uspjeh, kazao je kapiten Bojan Dubljević, navodeći da "crveni" žele da naprave i korak dalje.

Naši košarkaši odigraće sjutra u Klužu posljednji duel u grupi C protiv domaćina Rumunije od 19 sati i 45 minuta.

Dubljević je TVCG kazao da su košarkaši ostali pozitivni nakon poraza od Španije i Hrvatske, i da su pokazali karakter.

"Ostali smo zajedno i pozitivni izašli smo na teren i pokazali karakter. Pokazali smo kakva je Crna Gora. Nijesmo se predali nakon poraza od Španije i Hrvatske. Nije lako ostati pozitivan ali smo pokazali smo da smo tim. Zasluženo smo prošli dalje", naveo je Dubljević.

"Crveni" će grupnu fazu najvjerovatnije završiti na trećem mjestu, a potencijalni protivnici u osmini finala su Letonija ili Srbija.

Dubljević navodi da je plasman u osminu finala istorijski uspjeh ali da ne žele da se zadovolje samo plasmanom u drugu fazu.

Kapiten dodaje i da ne razmišljaju puno o tome ko će biti protivnik u osmini.

"Ko god da bude protvnik u osmini finala borićemo se. Nećemo se nikome predati. Ne idemo u taj duel s bijelom zastavicom i pokušaćemo da pobijedimo u osmini ako nam se ukaže prilika", zaključio je Dubljević.

Prilog Marka Jaćimovića, TVCG

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније