Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

30. 08. 2017. 18:23   >>  17:54

NAKON DVIJE SEDMICE

Vujošević izašao iz bolnice

Selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević pušten je iz bolnice na kućno liječenje.

Crnogorski stručnjak je prije dvije sedmice primljen u bolnicu zbog gangrene na nožnom prstu.

"Uz veliko angažovanje ljudi sa VMA i onih koji se bave upotrebom hiperbarične komore na Banjici, došli smo do odličnih rezultata. Mnogo mi je značio i uspjeh moje selekcije BiH, imali su energiju i za mene. Zahvaljujem svima na podršci, bilo je onih koju navijaju za Partizan i onih koji podržavaju Zvezdu, ali i onih koji ni za koga ne navijaju a prosto me cijene", rekao je Vujošević.

On je još jednom poručio Partizanu da če naplatiti dugovanja, milom ili silom... 

"To sam zaradio prije nekoliko godina, a sad je dug umanjen, pa još i podijeljen na rate. Tako da mi ti finansijski stručnjaci za tuđe pare nijesu potrebni. Ljubav prema Partizanu nijesam prodavao već sam je imao, a novac sam zaradio pravno i moralno. Ružno je što sada treba da naplaćujem preko BAT", rekao je Vujošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније