Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

29. 08. 2017. 13:49   >>  13:25

DUBLJEVIĆ O EUROBASKETU

"Ugledaćemo se na kadete"

Centar crnogorske reprezentacije, Bojan Dubljević ističe da će se naši košarkaši ugledati na kolege iz kadetske reprezentacije, koja je osvojila srebro na Eurobasketu.

"Počeli su takmičenje sa ciljem da obezbijede opstanak, a stigli su do medalje i ispisali istoriju. Nama ostaje da se ugledamo na njih. Primani cilj nam je plasman u osminu finala, ali uz malo sreće možemo mnogo više. Vidjećemo, možda i mi prođemo kao kadeti", rekao je za Sportklub Bojan Dubljević.

Dubljević i Nikola Vučević biće najjači aduti Tanjevićeve selekcije na šampionatu Evrope.

"Tačno je da smo jak tandem. Međutim, utakmicu ne mogu da dobiju dva igrača bez obzira koliko se dobro slagali i koliko jaki i kvalitetni bili. Košarka je kolektivna igra. Mi trenutno nastojimo se složimo sve kockice, da dostignemo željenu formu kada to bude i najvažnije, dakle u trenutku kada počne Evropsko prvenstvo", naglasio je Dubljević.

Prednost Crne Gore moglo bi da bude iskustvo i znanje selektora Tanjevića, koji je osvajao medalje na velikim takmičenjima, sa Italijom i Turskom.

"Boša je različit u odnosu na druge trenere sa kojima sa radio, i to mnogo. Daje igračima slobodu u igru, ima veliko povjerenje u njih, insistira na porodičnom odnosu u timu. Boša zna kako da pomogne igraču na parketu ali i van njega. Veliki je čovjek i veliki trener", zaključio je Dubljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније