Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

objavio: S.V.

23. 08. 2017. 21:00 >> 20:30
1

TANJEVIĆ PORUČIO

Pali smo u odnosu na posljednji meč

Selektor crnogorskih košarkaša Bogdan Tanjević rekao je da mu ne prija poraz od Turske, jer je ekipa pala u odnosu na posljednji meč na turniru u Francuskoj.

Crna Gora je izgubila u Istanbulu 78:60, u meču zatovrenog tipa.

"Izgledalo je kao da je trening, iako je za mene svaka utakmica važna utakmica. Turska je pokazala veliku brzinu i formu šuta, o čemu svjedoči i to da su pogodili 15 trojki. Iznenadili su me i igrači koje dobro poznajem, a koji su bili šuterski veoma raspoloženi. Mi smo sa druge strane, više od njih ovu utakmicu doživjeli kao trening između ostalog i zbog toga što smo u velikoj dvorani igrali bez prisustva publike. Bili smo dobri u prve tri četvrtine i ravnopravni iako je protivnik imao sjajan šuterski dan, ali smo u posljednjem periodu "čučnuli" i domaćin je to znao da iskoristi. U svakom slučaju nije mi drago, jer smo doživjeli pad u igri u odnosu na posljednji pripremni meč koji smo odigrali protiv Belgije u Tuluzu. Nadam se ipak, da ćemo biti na višem nivou u duelima protiv istog rivala i Ukrajine na turniru u petak i subotu", kazao je Bogdan Tanjević.

Crna Gora će dvije posljednje provjere uoči odlaska na Eurobasket imati u petak i subotu kada će na turniru u Istanbulu igrati protiv Ukrajine i ponovo Turske.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније